Bushnell Golf kondigt met trots aan dat de Duitse Ladies European Tour-speler, Olivia Cowan, een internationale merkambassadeur zal zijn voor 2023.

Olivia klom in 2015 door naar de professionele gelederen nadat ze zichzelf had gevestigd als een opvallende kandidaat als amateur. Ze vertegenwoordigde haar land op de Olympische Jeugdspelen in China voordat ze haar continent naar de overwinning hielp als onderdeel van het Europese team bij de Vagliano Trophy 2015.

Olivia, een seriewinnaar in de onbetaalde gelederen, claimde zowel de Spaanse als de Portugese damesamateurkampioenschappen voordat ze zich tot het betaalde circuit wendde.

Nu een altijd aanwezig op de Ladies European Tour, heeft de 27-jarige 28 top 10-finishes op de Ladies European Tour en behaalde ze haar eerste tourtitel op de Hero Women’s Indian Open in oktober 2022, waar ze een schitterende finale van 68 behaalde. , vier onder par, om te winnen bij de DLF Golf and Country Club.

In een reactie op haar Bushnell-overeenkomst zei Cowan: ‘Ik ben zo trots om ambassadeur te worden van Bushnell, een iconisch merk in het spel en producten die ik al vele jaren gebruik om beter te presteren op de baan. Ik ben enthousiast over alles wat Bushnell heeft gepland en ik kijk er echt naar uit om er deel van uit te maken’

In haar nieuwe ambassadeursrol zal Cowan Bushnell’s onlangs gelanceerde Pro X3 Laser Rangefinder en ION Elite GPS-horloge gebruiken terwijl ze het seizoen 2023 ingaat. Ze zal de marktleidende technologie van Bushnell promoten en assisteren bij de productontwikkeling van Bushnell, belangrijke merkboodschappen en promoties.

Darren Bragg, Commercial Manager EMEA, Bushnell Golf zei: “We zijn heel blij dat Olivia Bushnell Golf gaat vertegenwoordigen, ze is een bewezen elite golfer en deelt onze toewijding aan het spel.

“Olivia zal erop vertrouwen dat Bushnell Golf-producten de meest nauwkeurige beschikbare afstanden leveren en geen middel onbeproefd laten in haar spel.”

www.bushnellgolfglobal.com