Tiger Woods zal niet meespelen in het Players Championship de Amerikaan heeft zich niet ingeschreven voor het toernooi! Ook zullen wij geen Cameron Smith zien om zijn titel te verdedigen na het verlaten van de PGA Tour en om lid te worden van Liv Golf. Jon Rahm, Scottie Scheffler en onder andere Rory McIlroy zullen daar wel aanwezig zijn.

Woods eindigde op de 45e plek in zijn comeback optreden in het Genesis Invitational, zijn eerste officiële optreden sinds de Open van afgelopen juli en zijn eerste niet Major PGA Tour evenement sinds het Zozo-kampioenschap in oktober 2020.

De 15-voudige major kampioen vertelde na zijn optreden op de Riviera Country Club dat hij waarschijnlijk alleen de majors en misschien een paar meer gaat spelen.

De huidige wereld nr. 984 kwam in aanmerking voor een plek in het toernooi vanwege zijn vijfjarige vrijstelling die hem is toegekend voor het winnen van de Masters in 2019, maar Woods heeft er dus voor gekozen om niet te spelen. De 47-jarige heeft het evenement slechts twee keer eerder gemist.

Zullen we Woods wel zien bij de Masters dat van 6 tot en met 9 april gespeeld gaat worden? De vijfvoudig winnaar van de groene blazer hoopt dan op een beter toernooi dan zijn 47e plek van vorig jaar op de Augusta National.