ECCO® GOLF-ambassadeur, Lydia Ko heeft haar tweede Saudi Ladies International titel veiliggesteld op de Royal Greens Golf and Country Club.

Ko, die dit seizoen voor het eerst terugkeerde naar toernooigolf, zette de vorm voort waarmee ze eind 2022 terugkeerde naar de nummer 1 van de wereld, met vier rondes in de 60 slagen, waaronder een openingsronde 64.

Met haar eigen signature-editie ECCO BIOM® G5 liet Ko nogmaals zien waarom ze ’s werelds beste speelster is, terwijl ze kalm een laatste ronde van vier-onder-par 68 produceerde om met één slag voorsprong te zegevieren.

“Het eerste toernooi van het jaar is heel moeilijk, omdat je niets hebt om jezelf op te baseren, je weet niet of je goed of slecht gaat spelen, maar de start deze week hielp echt. Ik was geduldig en ik was niet zo nerveus als ik dacht dat ik zou zijn!”, liet de net getrouwde Ko weten.

Jesper Thuen, verantwoordelijk voor sponsoring bij ECCO GOLF, voegde toe: “Het was een waar genoegen om Lydia deze week zo’n zelfverzekerde prestatie te zien leveren. Niet alleen om zo goed te spelen in haar eerste toernooi van het jaar, maar om haar positie als beste speelster ter wereld opnieuw te versterken, het was fantastisch om te zien.

“Iedereen bij ECCO GOLF is verheugd om te zien hoeveel Lydia kan bereiken in 2023, en we kijken ernaar uit haar onze voortdurende steun te bieden.” voegde Thuen toe.

Naast Lydia Ko worden ECCO GOLF-schoenen in wedstrijden over de hele wereld gedragen door onder andere Caroline Masson, Nanna Koerstz Madsen, Niklas Norgaard Moller, Erik van Rooyen, Doc Redman, Henrik Stenson, Esther Henseleit, Freddy Schott en Thomas Bjørn. Ga voor meer informatie over ECCO GOLF naar golf.ecco.com.

Ga voor meer informatie naar golf.ecco.com of neem contact op met Timo Vollrath, Global Marketing Manager, ECCO GOLF. E-mail: TVO@ecco.com.